پیمانکاری عزیزی

سنگ لاشه نمونه‌ای از سنگ های ساختمانی است که روی آن هیچ گونه عملیاتی انجام نمی‌شود. با توجه به مقاومت و استحکامی که این نوع سنگ‌های ساختمانی دارند، از آن‌ها در بخش‌های مختلف پروژه مانند پی سازی، پله سازی و ... استفاده می‌شود. در این میان، سنگ‌های لاشه در نماکاری هم مورد توجه پیمانکاران و مهندسین قرار گرفته اند. ممکن است بپرسید مگر ظاهر و زیبایی سنگ لاشه در چه حد است که از آن در نما کاری هم استفاده شود؟! یا اینکه اجرای سنگ لاشه در نماهای چه ساختمان‌هایی کاربرد دارد؟ اگر شما هم با این گونه سوالات درگیر هستید، بهتر است با ما همراه باشید تا پاسخ سوالات خود را بیابید.

سنگ لاشه سنگ تزئینی نیست!

سنگ لاشه از دسته سنگ‌هایی است که به طور طبیعی از معادن استخراج می‌شود. این سنگ‌ها ظاهر بسیار ساده‌ای دارند و مانند سنگ‌های ساختمانی مانند سنگ تراورتن، سنگ گرانیت یا سنگ مرمریت نیستند! سنگ‌های لاشه مانند این سنگ‌ها، ساخته و پرداخته نمی‌شوند و دلیل قیمت مناسب آن‌ها هم دقیقا همین مساله است. سنگ‌های لاشه در اثر انفجار یا خرد کردن سنگ‌های بزرگ معادن به قطعات کوچک‌تر به وجود می‌آیند. این سنگ‌ها در ظاهر، بسیار ساده، نامنظم و فاقد شکل هندسی منظمی هستند. از جمله ویژگی‌های سنگ لاشه می‌توان به لایه لایه نبودن آن و بدون شکاف و درزه بودن سنگ اشاره کرد.

اگر کمی به روش استخراج این سنگ از معادن و عملیاتی که روی آن انجام می‌شود توجه کنید، متوجه می‌شوید که سنگ لاشه سنگ تزئینی نیست، اما اینکه دلیل اجرای سنگ لاشه در نمای ساختمان‌ها با وجود تزئینی نبودن آن، چیست را در ادامه بررسی می‌کنیم.

دلیل استفاده از سنگ لاشه در نماکاری چیست؟

امکان دارد این سوال برای شما پیش آید که اگر سنگ لاشه، سنگ تزئینی نیست، پس چرا اجرای سنگ لاشه برای نمای ساختمان‌ها استفاده می‌شود؟! برای پاسخ به این سوال، به بررسی ویژگی‌های مناسب‌ترین سنگ‌ نما می‌پردازیم:

· یکی ویژگی مهم سنگ نما این است که باید فاقد ترک و پوسیدگی باشد. ترک و شکاف در سنگ نما موجب جمع شدن آب در یخ زدن آن در فصول سرد سال در بین درزهای سنگ و در نهایت ترک برداشتن و شکستن آن می‌شود. در واقع یک دلیل مهم اجرای سنگ لاشه در نمای ساختمان، این موضوع است. همانطور که گفته شد، سنگ‌های لاشه هیچ گونه ترک و درز ندارند.

· سنگ نما باید قطری مناسبی داشته باشد تا عملیات اسکوپ کردن آن به راحتی انجام شود.

· دیگر ویژگی مهم سنگ نما، مقاومت و دوام بالای آن است. سنگ نما، در واقع یک پوشش برای ساختمان است، پوششی که باید در مقابل عوامل مختلف محیطی مانند بارش برف و باران و باد و .. مقاوم باشد. یک دلیل اجرای سنگ لاشه در نمای ساختمان‌ها مقاومت و استحکام بالای آن است که آن را در مقابل شرایط محیطی بادوام می‌سازد.

· سنگ نما باید با شرایط محیطی و طرح نمای انتخاب شده، هماهنگی داشته باشد. در آخر ذکر این نکته مهم است که اجرای سنگ لاشه، بیشتر در نمای ویلاها و محوطه باغ‌ها کاربرد دارد. پیمانکاری عزیزی آماده است تا با تیم باتجربه خود، هر گونه خدماتی را در زمینه اجرای سنگ لاشه در محوطه‌سازی و ویلاسازی به شما عزیزان ارائه دهد.

نکته پایانی

همانطور که گفته شد، سنگ لاشه یک سنگ مقاوم و با دوام است. این سنگ در برابر شرایط محیطی، عمر مفید طولانی داشته و فاقد درز و شکاف است. در واقع همین عامل نیز دلیل اجرای سنگ لاشه در نمای ویلاها و محوطه‌سازی و دیوار باغ‌ها است.